Pokličite nas na +386 41 707 224

Welcome, visitor!

Prijava | Registracija

2. Pokalna tekma – Celje, 8.10.2011

2. Pokalna tekma - Celje, 8.10.2011
Objavil: Matjaž Čede

 

Tekmovalci Karate kluba Shito-Ryu Celje so ta vikend znova prijetno presenetili svojega trenerja Matjaža Čedeta. Pod vodstvom Alenke K. Čede so se s pokalne tekme Shito-Ryu karateja, ki je potekala v športni dvorani OŠ Polule, vrnili vsak s svojo medaljo. Sodelovali so v različnih starostnih kategorijah, dosegli pa so naslednje rezultate: Kate posamezno – Filip Belej, Aljaž Gobec in Matej Frece, 3. mesta ter bronasta odličja; srebrni medalji in 2. mesti sta osvojila Jan  Hribernik in Luka Hohnjec. Luka Lešek pa je v svoji starostni kategoriji ugnal vse nasprotnike ter se razveselil zlate medalje.

V kategoriji Kate ekipno so med ekipami deklet Mia J. Kolenc, Zala Vodopivc in Belmina Lozić osvojile 3. mesto. Uspešnejši pa sta bili ekipi dečkov, ki sta končali kot drugo uvrščeni  – med mlajšimi ekipa Filip Belej, Dejan in Matej Mesarič; med starejšimi pa Jure Belej, Luka Lešek ter Aljaž Gobec.

 

 

Članek je objavljen v Tekmovanja in označen , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Zaznami si povezavo na to stran. Sledi komentarjem z RSS novicami za to objavo. Komentiranje in trackbacks nista dovoljena.

Galerija slik

  • 2. Pokalna tekma - Celje, 8.10.2011 2. Pokalna tekma – Celje, 8.10.2011
Contact Form Powered By : XYZScripts.com